Δύο κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Σύμφωνα με ανάρτηση του γιατρού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς,κ.Κωνσταντίνου Πλιακοστάμου στο f/b,δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού, εντοπίστηκαν στο νοσηλευτικό προσωπικό του παθολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. 

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο νοσηλευτικό προσωπικό του παθολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Σήμερα μετά την πάροδο του προβλεπομένου χρονικού διαστήματος έγινε εκτεταμένη ιχνηλάτηση σε όλους στο παθολογικό τμήμα, ιατρούς και νοσηλευτές.

 Η αναστολή λειτουργίας του τμήματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των θετικών τεστ που θα προκύψουν. 

Να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς πρώτης γραμμής. Δεν έχουμε εφεδρείες προσωπικού για τη λειτουργία των τμημάτων, η διστακτικότητα στη λήψη επιβεβλημένων αποφάσεων κοστίζει κι εκθέτει την υγεία πολλών.

 Είναι θέμα σοβαρής ευθύνης η λήψη της απόφασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα των υγειονομικών την οποία οι αρμόδιοι πρέπει να την αναλάβουν στο ακέραιο. 

Ο ιατρός κι ο νοσηλευτής που έχουν εμβολιαστεί κι έχουν αναπτύξει αντισώματα προστατεύουν τον εαυτό τους, έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον ιό αν τυχόν έρθουν σε επαφή με αυτόν στον ευαίσθητο χώρο που εργάζονται κι έρχεστε όλοι εσείς να εξεταστείτε και συμβάλλουν στη διαρκή κι απρόσκοπτη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

 Οι δύο νοσηλευτές είναι καλά στην υγεία τους και η ευχή όλων είναι να μην προκύψουν σήμερα αλλά θετικά κρούσματα.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

Σχετικά